Counter Strike: Global Offensive

Computerspillets svar på skak.
Et førstepersons skydespil, hvor man 5 mod 5 er enten terrorist eller counter terrorist. Spillet kan vindes ved at terroristerne placerer en bombe på en af de to bombesteder hver bane har, eller hvis de stopper alle modspillerne. Omvendt kan counterterroristerne vinde ved at desarmere en placeret bombe eller ved at stoppe alle terroristerne – i hver runde er der 1:55 min. til at placere bomben, som er 40 sekunder om at springe, og tiden arbejder for counter terroristerne – får terroristerne ikke placeret bomben inden 1:55 min, vinder counter terroristerne runden. Spillet udføres på forskellige baner, hvor man spiller bedst af 30 runder – dvs. det hold der først har vundet 16 runder, har vundet banen. Halvvejs skifter man, så begge hold spiller både terrorister og counter terrorister. Der spilles normalvis bedst af 3 baner.

Counter Strike er enormt strategisk og kræver utrolig stor kendskab til især de forskellige baner, så man altid ved hvor man er og så man så vidt muligt kan lave modsvar til modstandernes taktikker.
Og så skal man være skrap til at skyde.

I VFF esport træner vi alle elementerne, men især kommunikation, da den information man skal give til sine holdkammerater er afgørende. Og vi træner kendskab til banerne.
Vi glæder os til at træner med jer.